RSS Feed

3. Wijze woorden over de gevolgen van vernieling

10 november 2011 by admin

Tot de realiteit weer insloeg. Althans, zo kun je het noemen als je de volgende dag wakker wordt, “out” op de vloer van de keuken met je rug tegen de koelkast aan, omringd door allerlei vergane delicatessen en een sluier op je hoofd. Haar ontnuchterende brein begon haar vlagen te laten zien van haar wilde indianendans door het huis. Terwijl ze met een bonkend hoofd overeind krabbelde, steun zoekend tegen het aanrecht, begon de film steeds duidelijker te worden. Had ze echt…? Struikelend over scherven van Wedgewood servies, omver getrokken lampen, verscheurde Hugo Boss pakken en verschoven meubilair nam ze de schade op. Verslagen en ten einde raad ging ze midden in de woonkamer zitten, stille tranen begonnen te vloeien. Hoe dom, hoe eindeloos, über-über-stom.


Geen reacties »

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *