RSS Feed

4. Wijze woorden over je beste vriendin

10 november 2011 by admin

De deur ging open, haar beste vriendin zuchtte opgelucht toen ze haar voor de deur zag staan. “Heb je eindelijk mijn aanbod aangenomen?” Zei ze in pyjama. “Kom binnen”. Julie schuifelde haar typisch Engelse huis binnen. Om bij de voordeur te komen moest je een tien treden hoge stenen trap op, heel Love Actually. Eigenlijk iets wat ze nu niet kon gebruiken, een romantisch huis. Maar het kon niet beter bij Iris passen. Ze was romantisch aangelegd, melancholisch met een tikkeltje rock-’n-roll. Haar lange bruine haren golvend tot over haar schouders, haar groene amandelvormige ogen en sproeten straalden pittigheid uit, en wie haar beter kende wist dat dat klopte, maar ook dat ze de liefste, meest zorgzame persoon ter wereld was. Een betere plek om over de komende tijd na te denken kon ze zich niet wensen.


Geen reacties »

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *