RSS Feed

5. Wijze woorden over paniek

17 november 2011 by admin

Waar ging ze het geld vandaan halen om alle rekeningen van de bruiloft mee te betalen in nog maar 1,5 week tijd? Julie zat met haar handen in haar haren op de wc, haar ellebogen leunden op haar blote knieën die al redelijk pijn begonnen te doen onder de druk van haar hoofd in haar handen. Het was de beste plek waar ze rustig na kon denken, maar waar ze ook ongestoord kon flippen.  Er werd op de deur geklopt. “Julie?”. Ze had Iris al 4 keer langs horen komen, met zachte pas kwam ze steeds tot stilstand achter de deur, waarschijnlijk om te horen of Julie huilde. “Julie?”. Met een zucht haalde ze de deur van het slot. Iris had een luid spinnende Olivier op haar arm en stond Julie met opgetrokken wenkbrauw aan te kijken. “Zeg, dat gedoe op die wc, gaat dat nog lang duren? Je zit al sinds 3 dagen een uur op de pot. Ik heb inmiddels van ellende al in de douchebak geplast.”

“E-echt?” stamelde Julie. “Nee, niet echt. Maar het was wel grappig om mij in die benarde positie voor te stellen hè?” Julie moest inderdaad hardop lachen en kriebelde Olivier onder zijn kin die dat prinsheerlijk onderging door in de armen van Iris op zijn rug te draaien.


Geen reacties »

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *