RSS Feed

Nieuw: 6. Wijze woorden over zuipen

17 november 2011 by admin

Ze had al 3 wijntjes op en haar hoofd begon zachtjes te draaien. Bij Café La Robe de Grandmère, waren gelukkig de verlichting en het geroezemoes zacht. “Nog eentje” vroeg ze de barman, die hoofdschuddend aan haar verzoek voldeed. Ze draaide het glas rond op zijn voet, terwijl ze een oplossing voor haar probleem zocht. Ze had nog 2,5 week de tijd om genoeg geld bij elkaar te sprokkelen zodat ze de rekeningen kon betalen, anders zou ze voor de rest van haar leven kromliggen voor een jurk, taart, ringen, kaarten, bloemen en nog meer waar ze geen gebruik van zou hebben gemaakt. Wilde ze kromliggen voor niks of wilde ze trouwen voor niks, met niks en daarvoor kromliggen?


Geen reacties »

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *