RSS Feed

1. Wijze woorden over verlaten

10 november 2011 by admin

Dit gebeurde niet echt. Terwijl ze steun zocht op de stoel naast zich, staarde ze naar het verwrongen en betraande gezicht van de liefde van haar leven. Althans, dat dacht ze dat hij was. Totdat hij een half uur geleden opbiechtte “het” met een collega te hebben gedaan. Meerdere malen zelfs, in hun huis, op de sofa, in de badkamer, in de tuin. Hún tuin. Dezelfde collega die hij haar drie maanden geleden had voorgesteld op een cocktailparty van zijn werk, waarom had ze niets gezocht achter zijn lofzang aan deze, zelfs in haar ogen, woest aantrekkelijke vrouw?

Terwijl hij op zijn knieën zonk…


Geen reacties »

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *